Tiedotteet

Uutisverkko jatkaa uutispalvelua

Uutisverkko uutisblogi tuo erilaista näkökulmaa ajantasaisiin uutisiin ja puheenaiheisiin. Nyt päivitämme uutisblogia 2-3 kertaa viikossa. Uutiset tulevat lukuisista eri kotimaisista tietolähteistä. Tarkoitus ei ole kilpailla perinteisen uutismedian kanssa, vaan tuoda esiin myös uutisia, jotka eivät ole paljoa esillä valtamediassa.

Uutisissa pyritään säilyttämään uutisen alkuperäinen tarkoitus, mutta eri toimijoiden mielipiteet tuodaan monipuolisesti esille. Uutiset eivät edusta mitään poliittista tms. kantaa, ja uutisblogi pyrkii toimimaan riippumattomasti eri taustoja huomioiden.

Uutisverkko toimii vain internetissä. Kaikki uutisotsikot löytyvät myös Twitteristä. Uskomme, että Suomeenkin vielä mahtuu uusia media-alan toimijoita.

28.3.2014


Uutisverkko tuo uutta näkökulmaa

Uutisverkko on toiminut jo yli vuoden uudella julkaisuohjelmalla. Toimitamme edelleen tärkeitä ajankohtaisia uutisia, uutislinkkejä ja artikkeleita.

Uutisverkon uutiset näkyvät nyt myös Twitterissä.

Uutisikkunasta löytyy yhdellä silmäyksellä muut ajankohtaiset uutiset. Uutisten lukeminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi lukijoille.

Uutisverkon toimitus toimitus@superverkko.fi

10.10.2012


Uutiset, ilmiöt, uutuudet uuden domainin alla

Uutisverkon suora osoite www.uutisverkko.fi on avattu. Superverkko verkkolehti pyrkii etsimään käytännöllisiä vaihtoehtoja internetin sisällön tuottamiseen. Uutispalvelu seuraa tiiviisti aikaa, mutta kaikkiin pinnalla oleviin aiheisiin ei välttämättä oteta kantaa. Yhteistyötä tehdään monien kotimaisten ja ulkomaisten uutispalvelujen kanssa.

Uutisverkon toimituksen tavoittaa toimitus@superverkko.fi kautta.

Superverkon toimitus 1.10.2011


Kokeileva verkkolehti etsii uusia käytäntöjä

Superverkon uutispalvelu on siirtynyt uutisverkkoon. Uuden julkaisujärjestelmän käyttö tuli ajankohtaiseksi uutistuotannon kasvun myötä. Superverkko jatkaa kuitenkin verkkolehden kehittelyä edelleen maltillisesti.

Superverkko on retrohenkinen verkkolehti, jota on tarkoituksella kehitelty vähitellen kokeillen ja katsellen mikä toimii ja kiinnostaa. Perinteisen uutispalvelun ei ole helppoa joustavasti muokkautua uusiin käytäntöihin. Yleisön mielipiteet ja lukutottumukset ovat kuitenkin muuttumassa. Nyt voi sosiaalisten yhteisöpalveluiden kautta lukea tapahtumista jo ennakkoon, ja joskus on blogit ja pikaviestit olleet tärkeitä tiedon haun välineitä, kun uutta tietoa on muutoin ollut vaikeasti saatavilla.

Mitä kaikkea on sosiaalinen media? Superverkko on seurannut tiiviisti eri yhteisöpalveluiden kehitystä. Selvitys web 2.0 palvelusta: -Sosiaalisesta mediasta on lukuisia tulkintoja, mutta sosiaalisesta mediasta puhuttaessa tarkoitetaan ihmisten, yhteisöjen ja ryhmittymien välistä vuorovaikutusta.

Uutispalvelut ovat siis tulleet moniuloitteisiksi. Nyt ei vain lueta ja seurata uutisia passiivisesti, vaan linkitetään, kommentoidaan ja kerrotaan kavereille mielenkiintoisista aiheista. Uutisia voi lukea yhdellä silmäyksellä monista eri medioista, ja aikaa säästyy kun ei tarvitse käydä kaikkia uutispalveluita yksitellen läpi. Esimerkiksi Ampparit.com on kehittänyt loistavan uutiskooste palvelun, jossa voi myös muokata uutisia aiheittain.

Videoiden katsominen on yleistynyt nopeutuneiden nettiyhteyksien myötä. Tvnewsradio.com palveluun on koottu nettivideot sekä kotimaasta – että ulkomailta. TekstiTV:t ja nettiradiotkin löytyvät saman linkin alta.

Yleisö on jo löytänyt uudet tavat käyttää nettiä. Mutta on media löytänyt nämä lukuisat netin uudet seikkailijat?

Superverkon toimitus 26.9.2011 lisätiedot toimitus@superverkko.fi

Mainokset