Maailmankuulu someguru vierailee Suomessa

Australialainen sosiaalisen median guru Jeff Bullas saapuu Suomeen marraskuussa. Tunnettu talousalan julkaisu Forbes on listannut Bullasin maailman 8:nneksi vaikutusvaltaisimmaksi sosiaalisen markkinoinnin ekspertiksi. Harvinaislaatuisen vierailun syynä on Helsingissä järjestettävä SomeAwards-gaala, johon Bullas osallistuu kutsuvieraana ja luennoitsijana.

Bullas on tunnettu räväkästä esiintymistyylistään, sosiaalisen median tuntemuksestaan sekä sosiaalisen markkinoinnin ja digitaalisen myynnin kirkkaista visioistaan. Hän on julkaissut näkemyksiään mm. New York Timesissa ja hänen omaa nimeään kantavalla sosiaalisen markkinoinnin blogilla (jeffbullas.com) on yli neljä miljoonaa lukijaa vuodessa.

Vuoden 2014 Some Awards –tapahtuma sisältää kolme yrityksille tarkoitettua workshopia, joiden aiheina ovat sosiaalinen myynti, yritys sosiaalisessa mediassa sekä sosiaalisen median mittaaminen. Seminaarit kruunaa SomeAwards –gaala, jossa palkitaan vuonna 2014 merkittäviksi kasvaneet ilmiöt ja aktiivisimmat somettajat. Gaalaan osallistuu on koko Suomen kovin somekärki sosiaalisen median vaikuttajista yritysten edustajiin ja julkisuuden henkilöihin.

http://www.someawards.fi/

Mainokset