Helsingin Sanomat alkaa julkaista digitaalista iltapainosta

Helsingin Sanomat alkaa ilmestyä kaksi kertaa päivässä. HS Ilta -niminen uusi digitaalinen lehti tarjoaa päivän kiinnostavimmat uutiset, analyysit, puheenaiheet, kolumnit, kuvat ja videot huolellisesti paketoidussa ja helposti käytettävässä muodossa. Ensimmäinen HS Ilta ilmestyi torstaina 28.8.

Helsingin Sanomat tuo lukijoilleen uuden lukupaketin alkuiltaan. HS Ilta on täysin itsenäinen tuote aamun sanomalehteen verrattuna. Uudessa lehdessä julkaistaan joka päivä tuoreita, sitä varten tuotettuja juttuja HS:n toimittajilta ja kirjeenvaihtajilta. Analyyseillä, kuvajournalismilla ja liikkuvalla kuvalla on tärkeä osuus kokonaisuudessa. HS Ilta on luettavissa arkipäivisin kello 16.30 Android- ja iPad-tablettilaitteilla sekä uusimmilla älypuhelimilla. Sitä käytetään samalla sovelluksella kuin HS:n aamupainosta ja näköislehteä.

” HS Iltaa lukemalla pysyy hyvin kärryillä myös siitä, mitä uutta päivän aikana on tapahtunut”, Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sanoo. Hänen mukaansa suuri joukko Helsingin Sanomien lukijoista kaipaa jatkuvasti päivittyvän verkon uutisvirran rinnalle tarkemmin rajattuja ja valikoituja kokonaisuuksia.

”Helsingin Sanomilla on 125 vuoden kokemus syventävän journalismin tekemisestä. Sille on kasvava kysyntä myös digiaikana”, Niemi toteaa.

HS Ilta hyödyntää digitaalisen kerronnan mahdollisuuksia, muun muassa HSTV-videoita sekä grafiikkaa. Lehti tarjoaa päivän pysäyttävimmät uutiskuvat, HS:n meteorologien tuoreet säävideot, menovinkit sekä tärpit illan tv-ohjelmiin.

Mainokset