Jolla-älypuhelinten myynti laajenee Suomessa


Jollan älypuhelinten saatavuus Suomessa on parantunut huomattavasti. Jollan myyntikanaviin ovat vastikään liittyneet Verkkokauppa.com, Expert, Tekniset ja Musta Pörssi. Viime vuoden joulukuusta lähtien Jolla-älypuhelimia on voinut ostaa DNA:lta ja Jollan omasta verkkokaupasta Euroopan laajuisesti.

Jollan älypuhelinten myynti on nyt vahvassa kasvussa, ja yhtiö on solminut uusia myyntiin liittyviä kumppanuuksia, joiden kautta laitteiden saatavuus paranee kotimaassa. Jolla solmi vastikään yhteistyösopimuksen jakelijakumppani F9:n kanssa, jonka kautta Jolla-älypuhelimet ovat tulleet myyntiin Verkkokauppa.comiin ja sen kolmeen myymälään, Tekniset-liikkeisiin ja Tekniset-verkkokauppaan sekä Mustan Pörssin verkkokauppaan ja liikkeisiin kautta maan. Lisäksi Jolla-älypuhelimia voi ostaa useista yksityisliikkeistä eri puolilla Suomea. Muita kanavia on aukeamassa lähiaikoina.

Jolla-älypuhelimia voi nyt ostaa myös DNA:n jälleenmyyjänä toimivista valikoiduista Expert-myymälöistä ja Expertin verkkokaupasta. Viime joulukuusta asti Jolla-älypuhelimia on voinut ostaa DNA Kauppa -myymälöistä, DNA:n verkkokaupasta sekä Jollan omasta verkkokaupasta Euroopan laajuisesti.

”Laajentamalla myyntiämme uusiin kanaviin haluamme tuoda Jollan entistä paremmin kaikkien suomalaisten älypuhelinkäyttäjien saataville”, Jollan toimitusjohtaja Tomi Pienimäki sanoo. ”Viime kuukausien ankaran kehitystyön ansiosta Jollan käyttökokemus on nyt erittäin kilpailukykyinen, ja uskomme myös kuluttajien huomaavan sen.”

Marras-joulukuun vaihteen myynnin aloittamisen jälkeen Jolla on julkaissut jo neljä ohjelmistopäivitystä, joissa on esitelty lukuisia uusia toiminnallisuuksia ja mm. laitteen suorituskykyä ja akun käyttöaikaa on parannettu entisestään.

”Uusimman ohjelmistopäivityksemme myötä käyttöjärjestelmämme on ohittanut kehitysvaiheen ja Jolla-älypuhelin ja Sailfish OS 1.0 ovat nyt kaupallisesti valmiita, myös kansainvälisille markkinoille”, Pienimäki jatkaa. ”Kehitys ei suinkaan pääty tähän, sillä Jollan käyttöjärjestelmää päivitetään jatkossakin kuukausittain. Teemme kehitystyötämme tiiviissä yhteistyössä Jolla-käyttäjien kanssa, jotka voivat osallistua laitteen kehittämiseen together.jolla.com-yhteisössämme.”

Lue lisää Jollasta osoitteessa: http://jolla.com/fi/.

Mainokset