Interoute avaa Milanoon kuudennen virtuaalisen datakeskuksensa Euroopassa

Euroopan suurin pilvipalvelualusta lisää valikoimaansa uuden IaaS-toimipaikan kasvavan kysynnän johdosta
Euroopan suurimman pilvipalvelualustan omistava operaattori Interoute, on avannut uuden virtuaalisen datakeskuksen (Virtual Data Centre, VDC) Milanoon.

Interoute VDC sijaitsee yrityksen yleiseurooppalaisen verkon ytimessä, ja sen avulla organisaatiot voivat ottaa yritystason virtuaalisia tietojenkäsittely- ja tallennusratkaisuja käyttöön erittäin nopeasti. Käyttäjät voivat valita Interouten kuudesta VDC-alueesta mieleisensä ja säilyttää tietojaan Amsterdamissa, Berliinissä, Genevessä, Lontoossa, Pariisissa ja nyt myös Milanossa. Tiedonsiirto Internetin kautta eri VDC-alueiden välillä on ilmaista, sillä ratkaisu on integroitu Interouten edistyneeseen verkkoon.

Euroopan IaaS- eli pilvipalvelumarkkinoiden arvoksi arvioitiin vuonna 2013 1,35 miljardia Yhdysvaltain dollaria, ja markkinoiden arvellaan kasvavan 66 %:n vuotuisella kasvuvauhdilla vuodesta 2012 vuoteen 2018 (Frost & Sullivan). Interouten Milanossa sijaitseva VDC-alue auttaa innovatiivisia yrityksiä löytämään joustavia ja tarpeisiinsa mukautuvia tietojenkäsittelyratkaisuja. Näin yritykset voivat myös löytää uusia eurooppalaisia markkinoita ja tavoittaa ne aiempaa kustannustehokkaammin.

Interouten Milanossa sijaitseva VDC on integroitu Interouten verkkoon ja datakeskuksiin. Yhdessä nämä muodostavat täysin verkostoituneen pilvipalvelualustan, joka on perinteisiä pilvipalveluja nopeampi, luotettavampi ja tehokkaampi. Integroinnin ansiosta Interoute pystyy tarjoamaan asiakkailleen myös niin julkisia, yksityisiä kuin hybridejäkin pilvipalveluympäristöjä yhden ainoan, koko Euroopan kattavan pilvipalvelualustan avulla.

Frost & Sullivanin analyytikko Shuba Ramkumar toteaa: ”Interouten pilvipalvelualustansa kautta tarjoamat julkiset ja yksityiset pilvipalvelut ovat kilpailijoihin verrattuna vailla vertaansa Euroopan markkinoilla. Yrityksellä on jatkuvasti kasvava asiakaskunta, sillä se on merkittävä toimija eurooppalaisilla verkko- ja pilvipalvelualustamarkkinoilla. Yrityksen monipuolinen pilvipalvelutarjonta on tehnyt siitä nopeasti kasvavien pilvipalvelumarkkinoiden markkinajohtajan.”

Joachim Hillervik, CEO Interoute Nordics, kommentoi: ”Pilvipalvelut kehittyvät seuraavaksi integroitumalla verkkoihin. Interouten VDC antaa yrityksille julkisten pilvipalvelujen tuomaa joustavuutta, yksityisten pilvipalvelujen tarjoamaa tietoturvaa ja luotettavuutta, sekä Euroopan suurimman verkon tuomaa maantieteellistä kattavuutta.”

Kaiken tämän lisäksi käyttäjät voivat määrätä datakeskusalueen tarkkuudella, missä Interouten VDC-alustan osassa heidän tietojaan ja sovelluksiaan säilytetään. Näin yritykset voivat varmistaa, että ne noudattavat täysin eurooppalaisia tiedonsiirtoa koskevia lakeja, ja kaikki tärkeät tiedot pysyvät yritysten omassa hallinnassa.

Mainokset