Nokia julkisti Android pohjaisen matkapuhelimen

Nokia tuo internetin ja pilvipalvelut seuraavan miljardin ihmisen ulottuville Nokia X, Nokia X+ ja Nokia XL-älypuhelinten avulla.

Nokia vahvisti 24.2 entisestään sitoutumistaan yhdistää seuraavat miljardi ihmistä internetiin esittelemällä viisi edullista laitetta, mukaan lukien Android(TM)-sovelluksia, Microsoftin palveluita ja muista Nokian laitteista tuttuja ominaisuuksia käyttävän Nokia X -tuoteperheen.

– Nokia X, Nokia X+ ja Nokia XL on hinnoiteltu vastaamaan nopeasti kasvavaan kysyntään edullisten älypuhelinten markkinoilla, sekä tuomaan Microsoftin ja Lumia-laitteiden palveluita, kuten Skypen, OneDriven ja outlook.com:n yhä useampien saataville.

– Nokia Asha 230 on Nokian edullisin täydellä kosketusnäytöllä varustettu Asha. Sen arvioitu hinta ennen veroja ja muita kuluja on 45 euroa.

– Nokia 220 on internet-yhteydellä varustettu matkapuhelin, joka tarjoaa myös sosiaalisen median palveluja. Laitteen arvioitu hinta ennen veroja ja muita kuluja on 29 euroa.

Stephen Elop, EVP, Devices & Services, Nokia, kommentoi julkistusta: ”Nokia on yhdistänyt miljardeja ihmisiä ympäri maailmaa. Tämänpäiväinen julkistuksemme osoittaa, miten tuotevalikoimamme on suunniteltu yhdistämään seuraavat miljardi ihmistä mahtaviin kokemuksiin.”

”Tarjoamme laitteita neljässä eri kategoriassa, valikoimistamme löytyy ensimmäistä matkapuhelintaan hankkiville suunnatut laitteet, kuten uusi Nokia 220, edullinen kosketusnäytöllä varustettu Asha-tuoteperhe, mukaan lukien tänään esitelty Nokia Asha 230, uudet, pääasiassa kehittyville markkinoille tarkoitetut Nokia X, X+ ja XL -älypuhelimet, sekä Lumia-valikoima, joiden yhteydessä esittelemme suurimmat innovaatiomme ja täydellisen yhteensopivuuden Microsoftin tarjoamien ominaisuuksien kanssa”, Elop lisäsi.

Lisätietoja http://www.nokia.fi

Digitodayn uutinen aiheesta

ITViikon uutinen aiheesta