TCS auttaa suomalaisia startup-yrityksiä maailmalle

TCS auttaa suomalaisia startup-yrityksiä maailmalle

Yhtiö esitteli viisi mullistavaa teknologiaa kehittänyttä suomalaista startup-yritystä Piilaaksossa.

Tata Consultancy Services (TCS) on käynnistänyt innovaatioyhteistyön suomalaisten yritysten kanssa. Ensimmäisenä askeleena yhtiö esitteli viiden suomalaisen startup-yhtiön – Leia Median, Canatun, Rightwaren, Glomen ja AGAIDIn – teknologioita helmikuussa Piilaaksossa (Silicon Valley, Santa Clara) Yhdysvalloissa. Tata Consultancy Services (TCS) on johtava IT-palveluja, konsultointia ja yritysratkaisuja tarjoava yritys.

Yhtiöt esiteltiin johtaville TCS:n asiakkaille pankki-, vakuutus ja medialiiketoiminnan alueilla. Yhteistyö Suomessa on osa yhtiön globaalia COIN-ohjelmaa (Co-Innovation network). Yhteistyön tavoitteena on yhdistää suomalaisia startup-yrityksiä, tutkimusmaailmaa ja TCS:n omaa innovaatiotyötä yhtiön asiakkaiden kanssa, ja näin saada uusimmat teknologiat asiakkaidensa käyttöön ja luoda niille kilpailuetua alallaan.

“Suomessa on erittäin vahva innovaatiokulttuuri. Se, että toimimme Suomessa antaa meille mahdollisuuden jakaa ja hyödyntää suomalaista osaamista asiakkaidemme kanssa maailmanlaajuisesti”, sanoo TCS:n Suomen maajohtaja Ruchikar Dalela . “Esittelemämme suomalaiset yritykset ovat luoneet mullistavia teknologioita asiakkaidemme pääliiketoiminta-alueille. Tavoitteemme on yrittää hyödyntää näitä uusia innovatiivisia sovelluksia auttaaksemme asiakkaitamme pysymään oman alansa kärjessä.”

Antti Korhonen , Leia Median myynti- ja markkinointijohtaja, kehuu yhteistyötä. “Olemme kiitollisia siitä, että TCS tarjosi meille hienon globaalin mahdollisuuden. Verkostoitumismahdollisuudet startup-yhtiöiden, yliopistomaailman ja TCS:n asiakkaiden kanssa olivat erinomaiset. Hedelmälliset ja yllättävätkin keskustelut olivat meille erittäin hyödyllisiä. Uskomme myös, että verkosto antaa meille mahdollisuuden sekä TCS:ää että meitä hyödyttävään yhteistyöhön.”

Hankkeen toteutuksesta vastasi Helsinki Business Hub. “Olemme olleet erittäin tyytyväisiä siihen, miten TCS on seurannut suomalaisia startup-yrityksiä sen jälkeen kun yhtiö osallistui vuoden 2012 SLUSH-tapahtumaan. Helsinki Business Hub auttoi yhtiötä keskusteluissa ja tapaamisissa, joiden tarkoituksena oli luoda uusia maailmanlaajuisia mahdollisuuksia lupaaville suomalaisille startup-yrityksille”, sanoo Micah Gland , Helsinki Business Hubin toimitusjohtaja.

Piilaaksossa esitellyt suomalaiset yritykset:

· Leia Media; http://www.leiamedia.com/

· Canatu; http://www.canatu.com/

· Glome ; http://glome.me/

· Rightwaren Kanzi(R); http://www.rightware.com/kanzi-ui-solutions/

· AGAIDI ; http://www.agaidi.com/

Mainokset