Koteihin jopa 1000 Mbit nopeudet saatavana

Sonera muuttaa kiinteän laajakaistapalvelunsa nimen Kodin Netiksi ja selkiyttää samalla erilaisten laajakaistavaihtoehtojen valikoimaa ja hinnoittelua. Yhtiö on kuunnellut suomalaisia netinkäyttäjiä ja siirtyy kertomaan kodin laajakaistan nopeuden sen todellisen vaihteluvälin mukaan. Esimerkiksi nopeimman Kodin Netti Max -liittymän vaihteluväli on 500–1000 Mbit/s. Huippunopeus on jo kymmenien tuhansien suomalaisten saatavilla eri puolilla maata Soneran valokuituverkossa.

Suomalaisten tarpeet tasalaatuiseen ja nopeaan laajakaistaan kotona ovat kasvaneet lisääntyvän netti-tv-katselun ja yhä useampien katselulaitteiden myötä. Sonera uudistaa kiinteän laajakaistan valikoimaansa vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita. Jatkossa kiinteän verkon laajakaistan nimi on Kodin Netti. Kodin ulkopuolelle ulottuvaan käyttöön Soneralta löytyy Liikkuva Netti -tuoteperhe.

Uudet liittymätyypit kertovat nettinopeuden todellisen vaihteluvälin

”Sonera on kuunnellut suomalaisten laajakaista-asiakkaiden toiveita, sillä monet suomalaiset ovat pettyneet operaattoreiden liian suuriin nopeuslupauksiin. Selvyyden vuoksi kerromme nettinopeuden nyt todellisen vaihteluvälin mukaan”, sanoo Business Manager Kalle Muhonen Soneralta.

Sonera Kodin Netti -liittymiä on jatkossa neljä erilaista: Perus, Plus, Teho ja Max. Uudet liittymät on tehty eri käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin. Esimerkiksi Kodin Netti Perus (3 – 8 tai 5 – 10 Mbit/s) soveltuu erinomaisesti pankkiasiointiin ja musiikinkuunteluun sekä sähköposti- ja sosiaalisen median viestintään.

500 – 1000 Mbit/s mahdollistaa laadukkaan liikkuvan kuvan useisiin päätelaitteisiin

Tuoteperheen nopein liittymä Kodin Netti Max (valokuituverkossa 500 – 1000 Mbit/s ja kaapeliverkossa 80 – 200 Mbit/s) taas soveltuu erityisesti ahkerille elokuvien katselijoille, jotka haluavat nauttia HD- tai 3D-kuvanlaadusta useassa laitteessa yhtä aikaa. Nettipelaajille valokuidulla toteutettu laajakaistayhteys tarkoittaa mahdollisimman pientä viivettä. Jopa tuhannen megabitin nopeuteen yltävä valokuituyhteys on jo kymmenien tuhansien suomalaisten saatavilla eri puolilla maata asunnoissa, joissa on nykyaikainen sisäverkko.

”Mitä nopeampi yhteys on, sitä sujuvampaa on netin käyttö. Tuhannesta megabitistä riittää kaistaa niin televisiolle, kannettavalle, tabletille, pelikonsolille, älypuhelimelle kuin muillekin kodin laitteille, joita voi kaikkia käyttää yhtä aikaa. Se kattaa myös tulevaisuuden tarpeet”, Kalle Muhonen toteaa.

Mainokset