Cloud Solutions panostaa pilven tietoturvaan


Riippumaton pilvenrakentaja Cloud Solutions vahvistaa asiantuntijatiimiään kahdella huippuluokan tietoturvaosaajalla. Tavoitteena on varmistaa, että pilvitoteutuksia hyödyntävät asiakkaat pääsevät nauttimaan pilvipalvelujen eduista mahdollisimman turvallisesti.

Business Development Manager Pauliina Nisula tulee kehittämään Cloud Solutionsin tietoturvaliiketoimintaa. Aiemmin hän on työskennellyt EMC:n tietoturvadivisioona RSA:ssa.

Senior Technology Architect Mikko Tammiruusu on toiminut 12 vuoden ajan tietoverkkojen tietoturvaan liittyvissä tehtävissä muun muassa Santa Monica Networksilla ja Cygatella. Kaikkiaan Mikolla on lähes 25 vuoden kokemus tietoverkkojen parissa työskentelystä, ja hänellä on myös Ciscon CCIE- sekä Riverbedin RCSP-W-sertifikaatit.

”Pilvipalvelut säästävät yritysten rahoja ja lisäävät liiketoiminnan joustavuutta. Edut ovat selvät, mutta kolikon kääntöpuolena on tärkeää, että myös tietoturva ajatellaan uudelleen. Meidän on pystyttävä varmistamaan, että asiakkaidemme liiketoiminnalle kriittinen data on turvassa silloinkin, kun tiedot eivät enää ole omassa konesalissa tai ylipäätään ennalta tiedetyssä paikassa”, Cloud Solutionsin operatiivinen johtaja Mika Salminen kertoo.

”Yritykset tarvitsevat kokonaisnäkemyksen sekä tekniseen että hallinnolliseen tietoturvaan, jotta pilvessä voidaan toimia turvallisesti. Ei riitä, että tietoturvasta huolehditaan vain laitteiden tasolla, vaan tarvitaan myös palveluja tietoturvaratkaisujen ympärille. Monimutkaistuvien pilviympäristöjen tietoturvan takaaminen vaatii paljon osaamista, jota Cloud Solutionsilla löytyy”, sanoo Pauliina Nisula.

Tietoturvakenttä on voimakkaassa muutostilassa. Yritysten on otettava huomioon muun muassa se, että niiden kriittisiin järjestelmiin kirjaudutaan nyt erilaisilla laitteilla muualtakin kuin firman omasta konttorista käsin. Cloud Solutions auttaa asiakasta rakentamaan tietoturvallisen ja vaatimustenmukaisen kokonaisuuden.

”Yhä monimutkaistuvien pilviympäristöjen tietoturvan hahmottaminen voi olla asiakkaalle hankalaa. Toisaalta korkean tietoturvan takaaminen ei saa tarkoittaa sitä, että käytettävyys kärsii. Laite- ja ohjelmistovalmistajista riippumattomina asiantuntijoina me pystymme aina löytämään ja toteuttamaan juuri asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun”, sanoo Mikko Tammiruusu.

Mainokset