Lääkäripäivien näyttelyssä tarjotaan elämyksiä ja tietoa

Suomen suurin terveydenhuollon näyttely ja koulutustapahtuma Lääkäripäivät käynnistyy Messukeskuksessa keskiviikkona 8.1. Näyttelyn lehdistökierrokset keskiviikkona ja torstaina tarjoavat ajankohtaista tietoa lääkeuutuuksista. Lääkäripäivien kanssa samaan aikaan järjestetään nyt myös uusi Terveysteknologia-tapahtuma.

Lääkäripäivien näyttely esittelee alan ajankohtaiset tuotteet ja palvelut. Näytteilleasettajia on tänä vuonna 110 kpl ja näyttelyneliöitä 2390. Näyttely on pinta-alaltaan suurempi kuin viime vuonna.

Tapahtumassa on paljon elämyksellistä sisältöä lääketieteen ammattilaisille. Yliopistomuseon osastolla voi perehtyä Lääkäripäivien teeman mukaisesti kollegiaalisuuden historiaan. HUS:n osastolla on puolestaan temppurata, josta löytyy useita kokeilumahdollisuuksia: mm. intuboimista, opetussääriluun porausta ja tekokäden kanylointia. Osastolla on myös elvytyspiste.

Uusi tapahtuma Lääkäripäivien yhteydessä

Lääkäripäivien kanssa samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään uusi Terveysteknologia-tapahtuma, joka kokoaa terveydenhuollon julkisen ja yksityisen puolen päättäjät ja lääkärit keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Uusi tapahtuma tuo lisää kiinnostavaa sisältöä myös Lääkäripäivien kävijöille. Tapahtuman järjestää Easyfairs.