CES-messut International Consumer Electronics esittelee uutta viihde-elektroniikkaa


International Consumer Electronics (CES) kansainvälinen tapahtuma on yksi maailman suurimmista messutapahtumista, jonne odotetaan yli 150 000 kävijää eri puolilta maailmaa. Tapahtuma on tänä vuonna 7.-10.1.2014 Las Vegasissa

Tämän vuoden tekniikan trendejä näyttävät olevan erittäin tarkan kuvan omaavat ultra-hd- eli 4k-televisiot. Samsung esittelee jopa 110 tuuman television. Ultra-hd-televisioiden erottelukyky 3840×2160 pikseliä. Ultra-HD television erottelukyky on nelinkertainen nykyisiin 1920×1080 pikseliin full-hd-televisioihin verrattuna. Muita television uusimpia tekniikoita ovat oled-televisiot ja kaarevat näytöt. Älytelevision ominaisuuksia ovat kuvan jakaminen usealle kanavalle ja videolähteelle sekä nopeat neliydinprosessorit.

Kaarevalla näytöllä varustetut älypuhelimet ovat pian tulossa markkinoille. LG ehti ensimmäisten joukossa esittelemään kaarevalla näytöllä varustetun älypuhelimen.

Autojen tekniikka kehittyy

Auton valmistajista ovat mukana ainakin BMW, Chevrolet, Hyundai, Audi, Ford, Chrysler ja Mercedes-Benz. Autojen valmistajat esittelevät uusia mobiilisovelluksia ja autoihin integroitavaa tekniikkaa.

Tapahtumassa käsitellään ”kaiken internetin” (Internet of Everything) avaamia mahdollisuuksia. Internet ja elektroniikka on rantautumassa esineisiin ja puettavaan tekniikkaan.

Lisätietoja CSE-messuista http://www.cesweb.org/

Mainokset