Uusi työeläkeyhtiö Elo aloitti vuodenvaihteessa

Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö ovat yhdistyneet ja muodostaneet 1.1.2014 alkaen uuden työeläkeyhtiön, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon.

”Reilun vuoden kestänyt fuusion valmistelutyö on nyt olennaisilta osiltaan valmis. Osa fuusioon liittyvistä töistä jatkuu vielä vuoden 2014 aikana, mutta asiakkaillemme näymme tästä lähtien Elona. Yhtiömme perustehtävä kiteytyy nimessä: Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo on mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa”, kertoo Elon toimitusjohtaja Lasse Heiniö.

Elo jatkaa tiivistä yhteistyötä Fennian ja LähiTapiolan kanssa ja toimii molempien yhtiöryhmien työeläkevakuutuskumppanina. Elon palvelut ovat saatavilla kaikkialla Suomessa laajan kumppaniverkoston kautta. Yhdistyminen ei vaadi toimenpiteitä vakuutuksenottajilta, työeläkevakuutetuilta eikä eläkkeensaajilta.

490 000 vakuutetulla ja noin 3 miljardin euron kokonaismaksutulolla Elon markkinaosuus on toiminnan alussa noin 24 prosenttia. Elon sijoitusomaisuuden arvo on yli 18 miljardia euroa ja henkilöstömäärä on noin 450.

Elon uudet verkkosivut on avattu osoitteessa http://www.elo.fi.