Uusi lentoyhtiö aloittaa liikennöinnin Helsinki-Vantaalle


Puolalainen lentoyhtiö Eurolot.com käynnistää reittilennot Gdanskista Helsinkiin. Yhtiön ensilento saapuu Helsinki-Vantaalle 31. maaliskuuta 2014.
– Gdansk on paitsi tärkeä kaupunki suomalaiselle elinkeinoelämälle myös mielenkiintoinen vapaa-ajan kohde. Olemme iloisia, että tärkeä lentoyhteys Helsingistä tähän Puolan suurimpaan satamakaupunkiin avautuu vajaan vuoden tauon jälkeen uudelleen, sanoo lentoasemajohtaja Ville Haapasaari Finaviasta.

Haapasaaren mukaan uuden lentoyhtiön tulo Suomen markkinoille on aina positiivinen asia ja edistää suomalaisten yhteyksiä maailmalle. Gdanskin-lennoilta on myös loistavat yhteydet 12 kohteeseen Aasiassa, mikä tukee myös Helsinki-Vantaan asemaa Pohjois-Euroopan johtavana vaihtokenttänä.

– Olemme Helsinki-Vantaalla saavuttamassa kaikkien aikojen ennätyksen, kun 15 miljoonan matkustajan raja menee tänään rikki.

Eurolot lentää Helsinkiin neljä kertaa viikossa Bombardier Q400 NextGen -koneilla. Lentoliput ovat myynnissä yhtiön internetsivuilla http://www.eurolot.com

Eurolot on perustettu vuonna 1996 operoimaan kansallisen lentoyhtiön, LOTin lentoja. Heinäkuusta 2011 alkaen yhtiö on toiminut itsenäisesti ensin kotimaanlentojen operaattorina ja vuodesta 2012 alkaen se on lentänyt myös ulkomaanlentoja Euroopan-kohteisiin. Tämän vuoden tammikuun alusta Eurlot on kuljettanut yli 160 000 matkustajaa 20:een eri kohteeseen.

Lisätiedot: Finavian Media Desk p. 020 708 2002

Finavia tarjoaa ja kehittää lentoasema- ja lennonvarmistuspalveluja, joiden kulmakivinä ovat turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja kustannustehokkuus. Finavian kattava 25 lentoaseman verkosto mahdollistaa kansainväliset yhteydet Suomesta maailmalle − ja maailmalta eri puolille Suomea. Helsinki-Vantaan lentoasema on Pohjois-Euroopan johtava vaihtoasema kaukoliikenteessä. Vuoden 2012 liikevaihto oli 359 miljoonaa euroa ja konsernin henkilöstömäärä 2800.

Mainokset