Taloyhtio.Info laajentaa isännöinnin ja asumisen toimijoiden yhteistyötä

Taloyhtio.Info tuo isännöinnin ja asumisen yhteistyökumppanit yhteen kanavaan

Taloyhtio.Info julkistaa Kiinteistö 2013 -messuilla Taloyhtio.Info Storen, joka tuo isännöintiin ja asumiseen liittyvät yhteistyökumppanit yhteen kanavaan.

Taloyhtio.Info on suomalainen isännöitsijätoimiston ja taloyhtiöiden väliseen informaation välitykseen ja asukasviestintään tarkoitettu palvelukanava tietoturvallisessa ympäristössä. Palvelulla on asiakkaina yli 100 isännöitsijätoimistoa ja käyttäjiä on yli 200 000.

Taloyhtio.Info julkistaa Kiinteistö 2013 -messuilla 13.-15.11.2013 Taloyhtio.Info Storen, joka tuo isännöintiin ja asumiseen liittyvät yhteistyökumppanit yhteen kanavaan. Isännöitsijällä on nykyään käytössä keskimäärin neljästä seitsemään erilaista selainpohjaista palvelua, joihin vaaditaan sisäänkirjautuminen. Taloyhtio.Info Store tuo tähän ratkaisun. Isännöitsijätoimistolle räätälöidään heidän yhteistyökumppaneista koostuva toimintaympäristö Taloyhtio.Infoon, jolloin eri järjestelmistä saatava informaatio on saatavilla sekä isännöitsijälle että taloyhtiölle yhdessä kanavassa ilman erillistä kirjautumista eri järjestelmiin.

”Jatkossa käyttäjän tarvitsee kirjautua ainoastaan Taloyhtio.Infoon päästäkseen käsiksi kaikkeen siihen informaatioon, jota on saatavilla kolmansien osapuolien järjestelmistä. Tästä hyvänä esimerkkinä on pelastussuunnitelmia tarjoava Pelsu Pelastussuunnitelma, joka tuo ensimmäisten yhteistyökumppaneiden joukossa pelastussuunnitelmat taloyhtiöiden saataville Taloyhtio.Infossa. Tavoitteena on kasvattaa yhteistyökumppaneiden määrä yli 500 yritykseen Taloyhtio.Info Storessa kahden vuoden kuluessa”, sanoo Taloyhtio.Infon toimitusjohtaja Tuomas Saarelainen.

Kyseessä ei ole tavanomainen verkkokauppa vaan uudenlainen kanava, jossa esitellään isännöintiin, kiinteistön hallintaan ja asumiseen liittyviä palvelun- ja sisällöntarjoajia. Käyttäjillä on mahdollisuus tutustua eri yritysten tarjoamiin palveluihin ja sisältöön Storen kautta ja halutessa tehdä myös esittelypyyntöjä.

”Taloyhtio.Info Store tulee muuttamaan isännöitsijätoimiston ja taloyhtiöiden välisen informaation välityksen ja asukasviestinnän kaikkia osapuolia palvelevaksi, kokonaisvaltaiseksi ja joustavaksi käyttäjälähtöiseksi toimintamalliksi”, kommentoi Tuomas Saarelainen.

Mainokset