Seutuverkon pilottialueet ovat aikataulussa

Valokuituverkon rakentaminen Pohjois-Satakunnan Seutuverkon pilottialueilla on sujunut hyvin. Työ on vielä kesken, mutta lämmin ilmanala on rakentajan ystävä.

Jokaisessa mukana olevassa kunnassa on pilottialue, jossa rakentaminen on täydessä vauhdissa. Pilottialueella asuville sitoumuksen tehneille on lähetetty liittymäsopimukset allekirjoitettavaksi.

– Jos sopimusta ei ole vielä tullut, niin kannattaa olla yhteydessä henkilökuntaamme. Myös ne asukkaat, jotka haluavat vielä liittyä kannattaa ottaa yhteyttä pian, toteaa PSSV:n toimitusjohtaja Torsti Ruokoski.

Sopimukset on lähetetty vain pilottialueille. Muiden alueiden sitoutuneita tullaan lähestymään myöhemmin rakentamisen tullessa ajankohtaiseksi.

– Jos sää suosii eikä maa jäädy, niin pilottialueiden rakentaminen saadaan valmiiksi tämän vuoden aikana. Tavoitteena on, että valokuitu on käyttövalmis viimeistään tammikuussa. Seuraavat rakennusvaiheet toteutetaan ensi ja seuraavan kesän aikana.

Valokuitu kannattaa ottaa nyt. On arvioitu, että myöhemmin valmiiksi rakennetuilla alueilla liittymän hinta on vähintäänkin kaksinkertainen.

Mainokset