Nokia esitteli uusia laitteita ja sovelluksia

Nokia esitteli tiistaina 22.10.2013 Abu Dhabin Nokia World-tapahtumassa kuusi uutta laitetta, lisälaitteita, uusia kokemuksia, ja kolmansien osapuolien sovelluksia. Nokia esitteli sen ensimmäisen Windows-tabletin, Nokia Lumia 2520:n, ja isoilla näytöillä varustetut Lumia 1520- ja Lumia 1320 -älypuhelimet. Nokia esitteli myös kolme uutta Asha-mallia – mukaan lukien uuden Asha-ohjelmistoalustan ensimmäisen 3G-älypuhelimen.

Laitteet edustavat markkinoiden johtavaa muotoilua, uusia, hehkuvia värejä ja entistä intuitiivisempaa käyttöliittymää edullisessa hintaluokassa. Tänään esitellyt Lumia- ja Asha-mallit jatkavat Nokian perinnettä alan johtavana kuvausinnovaattorina, ja tekevät kuvaamisesta ja kuvien jakamisesta entistä helpompaa. Nokia esitteli myös uusia lisälaitteita, sekä laajan valikoiman Nokian ja kolmansien osapuolien sovelluksia, jotka vievät Lumia- ja Asha-elämykset entistä pidemmälle.

”Mobiililaitteet ovat nyt enemmän kuin koskaan kuluttajien elämän keskipisteessä, kun ihmiset taltioivat ja jakavat kokemuksiaan ollessaan liikkeellä”, kertoo Stephen Elop, Executive Vice President, Devices & Services, Nokia.

”Me kutsumme tänään ihmisiä ympäri maailmaa vaihtamaan Nokiaan. Tuomme markkinoiden johtavan muotoilun ja uusimpia kamerainnovaatioita entistä isompiin laitteisiin ja edullisempiin hintaluokkiin uusimpien Lumia- ja Asha-laitteiden myötä. Nokia-laitteiden tarjoama laatu ja arvo vahvistuvat entisestään tehdessämme yhteistyötä sovelluskehittäjien kanssa tuodaksemme ainutlaatuisia kokemuksia Lumia-laitteille ja Windows Phone -alustalle. Laadun ja arvon merkitys on huomattu myös kuluttajien keskuudessa ympäri maailmaa. Siitä kertovat sekä Lumia- että Asha-älypuhelinten edellisestä vuosineljänneksestä kasvaneet myyntimäärät kuluvan vuoden kolmannella vuosineljänneksellä.”

Lisää tietoja uutuuksista löytyy Nokia Ääni -blogista.

Nokia Lumia 2520 – Lumia-innovaatiot Nokian ensimmäiseen Windows-tablettiin

Nokia Lumia 2520Nokian ensimmäinen Windows-tabletti, Nokia Lumia 2520, on suunniteltu käytettäväksi missä tahansa. Värikäs 10,1-tuumainen HD-näyttö on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen luettavuuden tabletilla niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Nokian vuosikymmenten mittaisen osaamisen ansiosta Nokia Lumia 2520 yhdistää sekä 4G LTE-taajuuden, että wlan-yhteyden, 6,7 megapikselin kameran ja ZEISS-optiikan, joka ensimmäistä kertaa tablettiin tuotuna mahdollistaa huippuluokan valokuvauksen myös hämärässä. Nokia Lumia 2520 pohjautuu Windows RT 8.1-käyttöjärjestelmään, joka tarjoaa helpon ja henkilökohtaisen käyttäjäkokemuksen, sekä nopean latauksen – jopa 80% lataus tunnissa.