Microsoftin Devices and Services Suomen yksikköön valittiin uusi johtaja

Microsoft Oy:n palveluliiketoiminnan johtajaksi on nimitetty Juha Kostamo, 43. Kostamo vastaa Microsoftin konsultointi- ja tukipalveluista. Hän aloitti tehtävässään 9.9.2013. Microsoftille Kostamo siirtyi SAS Institutesta, joka on maailman markkinajohtaja ennakoivan analytiikan ratkaisuissa.

Juha Kostamolla on pitkä kokemus sekä asiantuntijapalveluiden johtamisesta että liikkeenjohdon konsultoinnista. Ennen SAS Institutea Kostamo työskenteli muun muassa PwC:ssä, Lawson Softwaressa, Cap Geminissa ja Fortumissa. Koulutukseltaan Kostamo on diplomi-insinööri.

”IT on entistä tärkeämmässä roolissa yritysten liiketoiminnan kehittäjänä. Meidän tehtävänämme on olla asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäjä ja auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan liiketoimintaongelmia Microsoftin teknologioiden ja korkealaatuisten asiantuntijapalveluiden avulla tiiviissä yhteistyössä kumppaniverkostomme kanssa”, Kostamo kertoo toimenkuvastaan. ”Tiedolla johtamisen ja ennakointiin perustuvan liiketoimintajohtamisen kulttuurin edistäminen yrityksissä on lähellä sydäntäni. Näitä asioita pääsen uudessa tehtävässäni viemään eteenpäin.”

“Palvelut ovat Microsoftin Devices and Services -strategian ytimessä”, Microsoft Oy:n toimitusjohtaja Ari Rahkonen kertoo. ”Suomen palveluliiketoimintayksikkö on kanava Microsoftin globaaliin osaajaverkostoon, joka tukee asiakkaita ja kumppaneita Microsoft-ratkaisujen toteutuksissa. Olen iloinen saadessamme Juhan vahvistamaan entisestään toimituskykyämme asiakkaiden liiketoimintalähtöisissä IT-ratkaisuissa.”

Mainokset