Vertaa.fi Web Awards järjestää kilpailun verkkokaupoille

Vertaa.fi Web Awards laittaa Suomessa toimivat verkkokaupat järjestykseen ja palkitsee parhaat toimijat verkkokaupan saralla.

Suomessa järjestetään laaja verkkokauppakilpailu, Vertaa.fi Web Awards , joka palkitsee parhaat verkkokauppatoimijat eri kategorioissa. Eniten ääniä saanut voittaja pääsee käyttämään Vuoden verkkokauppa 2013 -titteliä. Yksi palkinnon tavoitteista on rohkaista kaikenlaisia ja -kokoisia suomalaisia yrityksiä verkkokaupan ja sen tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämiseen.

”Vertaa.fi Web Awards haluaa nostaa esiin erinomaisia verkkokauppoja ja niiden parhaita käytäntöjä. Kilpailu luo mahdollisuuksia kehittää omaa toimintaa ja auttaa luomaan suomalaisia verkkokaupan menestystarinoita. Suomessa voidaan rakentaa kansainvälisiä e-kauppoja, kunhan fokus on tiukka ja ulkomaille lähdetään ennakkoluulottomasti ja nopeasti”, Vertaa.fi:n maajohtaja Mika Sallinen kertoo.

Kilpailun pääyhteistyökumppaneina toimivat verkkokauppojen maksuratkaisuja tarjoava Klarna sekä The Voice -radiokanava.

”Suomalainen verkkokauppa on aika saada maailmanluokkaan. Meillä on hyviä brändejä ja kauppoja, jotka ansaitsevat osuutensa globaalista verkkokaupasta. Tällaiset palkinnot kannustavat kauppiaita ottamaan verkon haltuun. Suomen kaupan ala tarvitsee lisää erinomaisia verkkokauppiaita”, Klarnan Suomen maajohtaja Casimir Ehrnrooth sanoo.

Verkkokauppateemasta keskustellaan aktiivisesti The Voicen lähetyksissä lokakuun aikana.

”Radioyhteistyön avulla saamme nostettua aihetta esille erityisesti tavallisten kuluttajien parissa. Tavoitteenamme on saada 10 000 suomalaista äänestämään mielestään parasta verkkokauppaa. Tällainen otos antaa realistisen kuvan siitä, millaisia verkkokauppoja suomalaiset arvostavat”, Sallinen kommentoi.

Parasta verkkokauppaa äänestetään seitsemässä eri kategoriassa: tietotekniikka, kodintekniikka, viihde, muoti, online-tavaratalo, online-matkatoimisto sekä online-matkanjärjestäjä. Kategorioihin on ennalta valittu mahdollisimman kattava otos merkittävimmistä verkkokaupoista ja heidän haastajistaan. Jokaisessa kategoriassa on mahdollisuus äänestää suosikkiaan. Osallistujat voivat myös ehdottaa muita verkkokauppoja kilpailuun.

Äänestys jatkuu aina 30.10.2013 saakka ja huipentuu 31.10. pidettävään Web Awards -tapahtumaan Apollo Live Clubilla, jossa kategorioiden parhaat palkitaan. Vertaa.fi Web Awards -kilpailu on tarkoitus järjestää tulevaisuudessa vuosittain.

Klikkaa kilpailuun http://www.vertaa.fi/webawards .

Yksi kommentti artikkeliin ”Vertaa.fi Web Awards järjestää kilpailun verkkokaupoille

  1. Paluuviite: Vertaa.fi Web Awards järjestää k...

Kommentointi on suljettu.