Pisararata-hankkeen infotila avattiin Lasipalatsiin

Kuva: Liikennevirasto

Kuva: Liikennevirasto

Pisararata-hankkeen projektitoimisto avaa lokakuun alussa infotilan, jossa yleisö voi käydä tutustumassa hankkeen suunnitelmiin tai hakea esitteitä kotiin luettavaksi. Tila sijaitsee Lasipalatsin toisessa kerroksessa, vastapäätä kaupunginkirjaston Kohtaamispaikkaa. Paikalla on asiantuntija vastaamassa yleisön kysymyksiin jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona kello 15-17.

Pisararata on Liikenneviraston ja Helsingin kaupungin suunnitteluvaiheessa oleva hanke. Sen projektitoimisto muutti lasipalatsiin kesäkuussa. Toimiston aula palvelee infotilana päivittäin 9-16, jolloin siellä voi vapaasti piipahtaa. Tilassa on palautelaatikko, jonne voi jättää pyyntöjä asukastilaisuuksien käsittelyaiheeksi ja palautetta radan suunnittelusta tai asemakaavoituksesta.

”Asiantuntijapäivystyksissä kokeilemme ensin kerran kuukaudessa -tahtia. Mikäli kysyntää on, voimme myöhemmin lisätä palveluajankohtia”, kertoo Pisararadan projektipäällikkö Jussi Lindberg Liikennevirastosta.

Kolme asukastilaisuutta loka-marraskuussa

Pisararadan asemakaavaluonnos valmistuu Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastossa lokakuun lopussa. Siihen liittyen järjestetään kolme keskustelutilaisuutta, jossa esitellään kaava-ajatuksia ja kerrotaan pohjatutkimuksista ja louhintasuunnitelmista.

Ensimmäinen tilaisuus järjestetään 28.10. kello 18.00 Linnanmäellä seminaarisali Poukamassa. Tilaisuudessa käsitellään Alppipuiston, Tivolitien ja Vauhtitien suunnitteluasioita. Toinen tilaisuus koskee Töölön ja keskustan aluetta ja se järjestetään 6.11. kello 18.00 näyttelytila Laiturilla Kampissa. Kolmas, Hakaniemen ja Kallion aluetta koskeva tilaisuus järjestetään 11.11. kello 18.00 näyttelytila Laiturilla. Tervetuloa!

LISÄTIETOA

Mainokset