Norwegian avaa uusia reittejä Skandinaviasta Yhdysvaltoihin

Norwegian avaa keväällä 2014 uusia reittejä Skandinaviasta Los Angelesiin (LAX), Oakland-San Franciscoon (OAK) ja Orlandoon (MCO). Reittejä lennetään yhtiön 787 Dreamliner -koneilla. Samanaikaisesti Norwegian avaa uuden reitin New Yorkin (JFK) ja Kööpenhaminan välille.

Norwegian lisää mannertenvälisten lentojensa määrää sitä mukaa, kun yhtiö saa käyttöönsä lisää Dreamliner-koneita. Uusimmat kohteet Norwegianin mannertenvälisellä reitistöllä ovat Los Angeles, Oakland-San Francisco sekä Orlando.

– On suuri ilo julkistaa kolme uutta mannertenvälistä kohdetta. Tällä hetkellä suurimmat matkustajamäärät liikkuvat Yhdysvaltojen ja Euroopan välillä. Korkealaatuisille mutta edullisille lennoille näiden kahden mantereen välillä on kova kysyntä, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Yhdenkään toisen lentoyhtiön valikoimassa ei ole suoria lentoja Oslosta Los Angelesiin, Oakland-San Franciscoon tai Orlandoon. Norwegian on myös ainoa yhtiö, joka tarjoaa suorat lennot Tukholmasta Los Angelesiin ja San Franciscoon sekä Kööpenhaminasta Los Angelesiin.

Tällä hetkellä Norwegian lentää kuusi kertaa viikossa Skandinavian ja New Yorkin välillä.Valikoimassa on myös viisi viikoittaista lentoa Skandinaviasta Bangkokiin. Marraskuussa yhtiö aloittaa lennot Oslosta, Tukholmasta ja Kööpenhaminasta Floridan Fort Lauderdaleen.

Norwegianin ensimmäiset kaukolennot alkoivat kuluvan vuoden toukokuussa.

– Tähän mennessä New Yorkin, Bangkokin ja Fort Lauderdalen reitit ovat olleet todella suosittuja. Suurin osa kesän lennoista on jo varattu. Yhdysvaltoihin tai Aasiaan Skandinaviasta matkustavat ovat ottaneet tuotteemme erittäin hyvin vastaan. Toinen suuri asiakasryhmämme ovat Aasiasta ja Pohjois-Amerikasta Skandinaviaan ja sitä kauemmas matkustavat, Kjos lisää.

Lippuja uusiin kohteisiin voi ostaa Norwegianin kotisivuilta (www.norwegian.com). Myös vuoden 2014 kevään ja kesän lennot New Yorkiin, Bangkokiin ja Fort Lauderdaleen ovat myynnissä.